HELPING THE OTHERS REALIZE THE ADVANTAGES OF دوربین مدار بسته

Helping The others Realize The Advantages Of دوربین مدار بسته

Helping The others Realize The Advantages Of دوربین مدار بسته

Blog Article



با پیشرفت فناوری هوش مصنوعی، دوربین های مداربسته با قابلیت هوشمند طراحی و تولید می‌شوند. این دوربین‌ها با تشخیص حرکت، شناسایی چهره و حتی تشخیص صدا، امکاناتی را فراهم می‌کنند که قبلاً فقط در دستگاه‌های پیشرفته امنیتی وجود داشت.

در صورتی که علاقه مند به تشخیص چهره هستید، مقاله نحوه فعال سازی تشخیص چهره را مطالعه کنید. 

متاسفانه امروزه با رشد آمار سرقت از فروشگاه های مختلف نظیر طلا فروشی ها، فروشگاه های موبایل، فروشگاه های لباس و غیره نصب دوربین های مداربسته جهت حفظ ایمنی و نظارت بر رفتار مشتریان و کارمندان شما امری ضروری حساب می شود.

در صورت وقوع سرقت در محل کار یا زندگی، شما به راحتی می توانید با قرار دادن فیلم ها در اختیار پلیس آگاهی به راحتی و در کمترین زمان ممکن آنها را دستگیر و اموال خود را بازیابی کنید. به گفته پلیس آگاهی حتی سرقت هایی که به صورت تشکیلاتی و سازمان یافته انجام شده نیز با الگویابی و کنار هم قرار دادن فیلم های ضبط شده قابل شناسایی هستند.

علاوه بر این، دوربین‌های مدار بسته بر اساس رزولوشن تصویر، کیفیت فیلم‌برداری، فناوری‌های مورد استفاده و سایر ویژگی‌ها نیز دسته‌بندی می‌شوند.

پاسخ نظر سلام، هیئت مدیره می خواد برای مجتمعمون دوربین نصب کنه. یکی از همسایه ها میگه که قبلا نصب کرده شرکتشون ولی تصویر روی گوشیش قطع شده و گفتن تحریم هستیم دوربین مدار بسته و غیره.

با این حال، معایبی مانند محدودیت در قابلیت های زوم و کاربرد در شرایط نوری متفاوت دارند.

گالری انواع سنسور دوربین مداربسته قیمت سیستم امنیتی منزل

انواع دوربین مداربسته و خصوصیات آن ها در ادامه به معرفی انواع دوربین ها بر اساس خصوصیات گوناگون آن ها می پردازیم.

برند, تکنولوژی, تیاندی, دوربین تحت شبکه, دوربین تیاندی, دوربین دام, کیس دوربین مداربسته

دوربین مداربسته از طریق ثبت اطلاعات تصویری یک محیط امکان پیگیری شخصی یا قضایی پس از وقوع جرم را مهیا می‌کند. امروزه استفاده از تصاویر دوربین‌های مداربسته در سطح شهر به بخشی از روند پیگیری پلیس و سازمان‌های امنیتی تبدیل شده.

هرچقدر این تراکم بیشتر باشد قابلیت نویز پذیری کابل کمتر خواهد بود.

کدک یا کدکننده یک ابزار کدگذاری است که ویدئو را پردازش کرده و آن را به شکل جریانی از بایت‌ها ذخیره می‌کند. کدک از الگوریتم‌هایی برای کاهش اندازه فایل های صوتی و تصویری نیز استفاده و سپس در زمان مورد نیاز آن را از حالت فشرده خارج می‌کند.

چارت سازمانی اهداف و چشم انداز واحد تحقیق و توسعه فامکو فامکومدیا

Report this page